Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 121x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
GabCab
Ostatní - 40x
Pěkná strategická superhra pro chytré hráče. Vaším úkolem je udržet dopravní systém v chodu a dostat bez problémů všechny pasažéry do jejich místa určení. Opravdu zábavná online hra.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 13x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Mudball game
Ostatní - 1x
Mysleli jste si dosud, že koulovat se dá pouze v zimě a se spoustou sněhu? Hra Mudball vás z tohoto omylu vyvede. Ocitnete se totiž na písečné poušti a svoje koule budete vyrábět ze žlutého sypkého písku.
The Torture Game 3
Ostatní - 34x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.
Georganism 2
Ostatní - 37x
Hrajete za takové organismy, které se snaží někam dostat. Ve světě se něco stalo a zůstala pouze sopka a několik míst, kde tyto organismy přežívají. Tak se do toho dejte a splňte vše.
Caravan Toss
Ostatní - 32x
Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 20x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 27x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 10x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
FLAMING ZOMBOOKA 3 : CARNIVAL
Ostatní - 29x
Již třetí díl oblíbené zombie fyzikální hry Flaming Zombooka. Zombie se tentokrát vyskytují na karnevalu, vy jako neohrožený Barry Zooka máte za úkol osvobodit všechny cirkusové zaměstnance a zachránit je před zombie masakrem.
Maya Ball
Ostatní - 24x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.
Sitekick Factory
Ostatní - 24x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Freight Train Mania
Ostatní - 24x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Me and the Key
Ostatní - 25x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Urban Mayhem
Ostatní - 20x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.