Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 1578x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pillage the Village
Ostatní - 15x
Pillage the Village je hra spíše na odreagování od každodenního stresu. Dostanete totiž k dispozici svojí vlastní vesničku, kterou můžete podle libosti zlikvidovat. Za každého zabitého vesničana navíc získáte peníze. Vesničany vyhazujete do vzduchu, čímž je likvidujete. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje.
Ma Balls
Ostatní - 44x
Výborná hra, ve které je vaším cílem rozpohybovat míče a poté se jim vyhýbat. K lepšímu zážitku poslouží různé bonusy, které se ve hře objevují. Pokud se střetnete s již pohybujícím se míčem, tak ztratíte život. Hra se ovládá šipkama.
Snow throw
Ostatní - 3x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 49x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Sling
Ostatní - 43x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Urban Mayhem
Ostatní - 23x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 1146x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 28x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Alien Blast
Ostatní - 15x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
War Truck
Ostatní - 356x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Coaster Bike
Ostatní - 298x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 228x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
Georganism 2
Ostatní - 42x
Hrajete za takové organismy, které se snaží někam dostat. Ve světě se něco stalo a zůstala pouze sopka a několik míst, kde tyto organismy přežívají. Tak se do toho dejte a splňte vše.
Fancy Wizard
Ostatní - 33x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Test lásky
Ostatní - 25x
Test lásky je oblíbená hříčka, která vám prozradí, zda se k vašemu srdci hodí srdce vašeho vyvoleného. Spusťte hru a vyzkoušejte svůj test lásky na našem webu. Výsledek ale opravdu neberte moc vážně :-)