Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 4680x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
hra v Unity3D
Kogama: Crazy Coasters
Ostatní - 72x
Tak trochu bláznivá online hra v unity3D. Budete hrát za malého panáčka, který objevuje podivuhodný svět ne nepodobný Minecraftu. Hra se ovládá klávesami a,s,d,w, skok je mezerníkem.
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 45x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Norbit
Ostatní - 46x
Chtěli by jste mít někdy malého průzkumníka, který uvázl na opuštěné planetě? Vašim úkolem je vyhodit ho co nejvýše tak , aby nabral dostatečnou rychlost pro opuštění gravitačního pole planety. Není to ani trošku jednoduché.
101 Dalmatins
Ostatní - 103x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Naughty classroom
Ostatní - 15x
Vynikající oddechová hra. Vašim úkolem je poodhalit sexy učitelce část jejího těla. Klikejte na různé předměty. Musíte mít dobrý postup a také dobré načasování. Dávejte si pozor, aby Vás učitelka nenachytala. Jestli Vás třikrát nachytá, vyhodí Vás ze třídy.
Pokemon Puzzle Challenge
Ostatní - 35x
Pokud jste fanoušky Pokémonů a myslíte si, že je všechny znáte, pak zkuste tuto testovací online hru. Na hrací ploše se vám ukáže 24 Pokémonů a jméno jednoho z nich. Vaším úkolem je nalézt ke jménu odpovídající obrázek Pokémona. Na přemýšlení máte 6 sekund.
The Fog Fall 4
Ostatní - 33x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Pheus and Mor
Ostatní - 15x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 55x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Pucca Funny Love Kite and co
Ostatní - 30x
Je tu podzim, pěkně větrno, čili nejlepší čas na pouštění draka. To si můžete vyzkoušet v dalším dobrodružství postavičky Pucca. Pěkná hra.
Bone Collector
Ostatní - 4687x
A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.
CrazeTruck
Ostatní - 53x
Hodně chytlavá hra, ve které budete ovládat menší terénní auto. Cílem je dostat auto přes překážky a hlavně na konci rychle sešlápnout brzdy, jinak tvrdě nabouráte. Hra se ovládá šipkama, brzda je šipka dolů, šipky vpravo/vlevo ovládají auto ve vzduchu, mezerníkem rapidně zrychlíte.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 89x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.
Fly Birdie
Ostatní - 27x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
TNT Zombies
Ostatní - 288x
Rozmístěte bomby a pokuste se odpálit tyto zombíky. Vaším úkolem je zabít veškeré tyto zombíky a poté se tak dostanete do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete. Je to opravdu super hra.