Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 1027x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hanna in a Choppa
Ostatní - 26x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
Public Car Parking
Ostatní - 363x
Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.
Sniper Assasin
Ostatní - 19x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Frogout
Ostatní - 55x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Surfer hand doctor
Ostatní - 45x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
Eat My Foot Zombie
Ostatní - 40x
Obsluhujte tyto zombíky. Vaším největším snem je rozjet tuto restauraci pro všechny zombíky ve městě. Je to mnohem těžší, než to slyšíte. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Stabby
Ostatní - 7x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?
Chubby Hamster
Ostatní - 69x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
Franky the fish 2
Ostatní - 31x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
TNT Zombies
Ostatní - 287x
Rozmístěte bomby a pokuste se odpálit tyto zombíky. Vaším úkolem je zabít veškeré tyto zombíky a poté se tak dostanete do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete. Je to opravdu super hra.
Word Quest
Ostatní - 12x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Turkey Xmas Fling
Ostatní - 18x
Jak daleko dokážete doletět s vánočním krocanem? Cestou ve vzduchu sbírejte kukuřici a bonbóny, ale vyhýbejte se sněhovým koulím. Po dopadu můžete natrefit na 17 různých vtipných překvapení...
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 11x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 16x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Big Fish - lovení ryb
Ostatní - 24x
Pokuste se ulovit co nejvíce ryb v této jednoduché online hře vhodné hlavně pro menší děti. Rybáře a prut ovládáte šipkama. Je důležité nasměrovat háček přesně pod rybí tlamku a poté ji nechat zaseknout.