Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 331x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Carrier Truck
Ostatní - 26x
Carrier Truck je nová parkovací online hra s bezvadnými vychytávkami. Vaším nelehkým úkolem je zaparkovat velký náklaďák, naložit jej, dojet do místa určení a vyložit náklad. Super hra nejen pro kluky.
Sniper Assasin
Ostatní - 15x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Public Car Parking
Ostatní - 38x
Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.
Animal Raceway
Ostatní - 27x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Rescufo
Ostatní - 33x
Rescufo je povedená vesmírná hříčka, ve které máte za úkol létat se svým kosmickým korábem a zachraňovat bratry mimozemšťany. Každého z nich chyťte a dovezte na jezdící pás - tím splníte úkol a postoupíte dále.
Poker Machine
Ostatní - 35x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Tarnation
Ostatní - 24x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 40x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Kit and Ellis
Ostatní - 30x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
101 Dalmatins
Ostatní - 60x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Pizza Pronto
Ostatní - 16x
Staňte se v této hře kuchařem, který peče pizzy pro své hladové zákazníky. Pro případ, že by jste si nevěděli s pizzami rady se můžete podívat do kuchařky. Pokud vám dojdou suroviny, objednejte si je po telefonu.
Parrot Care
Ostatní - 45x
Postarejte se o svého ptáčka. Umyjte ho, vysušte, nakrmte a udělejte mu celkovou revitalizaci jeho těla. Je to opravdu krásný ptáček a zaslouží si, abyste s ním krásně zácházeli.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 28x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Fort Blaster: Ahoy There
Ostatní - 316x
Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.