Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 3249x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong Classic
Logické hry - 376x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 41x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 44x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.
Animal Mahjong
Logické hry - 280x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.
Jungle Crash
Logické hry - 1144x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
Untangle
Logické hry - 2186x
Výborná logická hra s originálním námětem. Vaším úkolem je uspořádat body v obrazci tak, aby se žádné strany neprotínaly. Stačí myší uchopit koncové body a táhnout jimi, dokud ramena nezmění bílou barvu na šedou. Jakmile pochopíte systém, tak to jde rychle, ikdyž některé levely jsou hodně těžké.
Bottle on Head
Logické hry - 34x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Truck Loader 2
Logické hry - 42x
Truck Loader 2 přináší řadu vylepšení a herních novinek. V novém dobrodružství nákladního vozíku a jeho magnetu bude vaším úkolem sbírat bedny a dopravit je k nákladnímu autu. Není to tak easy jak by se mohlo zdát.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Casper haunted
Logické hry - 22x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Mystery Templre
Logické hry - 47x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Pirate Chains
Logické hry - 6253x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Avalancher
Logické hry - 28x
Pěkná onlinovka na přemýšlení. Hra se skládá ze tří hlavních činností - nejprve nalezněte bezpečné místo, postavte pro svého eskymáka iglů a potom doufejte, že řítící se lavina vás uchrání před nebezpečím.
Keep the Balance
Logické hry - 20x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.