Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 500x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gridlock
Logické hry - 1x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Gunbrick
Logické hry - 27x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Ninja Miner 2
Logické hry - 38x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Cubrius
Logické hry - 38x
Cubrius je zajímavá logická hra, která si vás získá skvělou hratelností a pěknou grafikou. Úkolem je posunovat krabice tak, aby byly u sebe vždy krabice stejné barvy. Hra obsahuje několik záludných typů krabic a mnoho úrovní.
Santas Cube
Logické hry - 33x
Logická hra, určená všem skalním příznivcům barevných kostiček a jejich odstraňování z hrací plochy. Jako vždycky budete mít za úkol pospojovat stejné barvy dohromady a tím je nechat zmizet, za což dostanete body.
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 34x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.
Color World Origins
Logické hry - 29x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Road Blocks
Logické hry - 165x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Fancy Diver
Logické hry - 33x
Další parádní gameska s herním principem spojování tří stejných symbolů. V této hře bude vaším úkolem zachránit potápěče a to právě díky hledání kombinací stejných korálů. Snažte se vytvořit co největší kombinaci, abyste získali velké bonusy. A pokud se vám hra líbí, určitě ji dejte na Facebook.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 38x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Gas Station Escape
Logické hry - 23x
Vaše auto se rozbilo, ale naštěstí jste se dostali alespoň k benzínce. Abyste se však dostali dál, budete muset natankovat a opravit váš vůz. Dobře hledejte ukrytý postup a zvládejte logické úkoly.
Blockular 2
Logické hry - 37x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Keep the Balance
Logické hry - 19x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.
Demolition City
Logické hry - 28x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Totem Balls
Logické hry - 18x
Vaším úkolem v této hře je trefit všechny totem balónky a to tak, že vystřelíte kuličku z vašeho kanónu. Jste limitování počtem balónku na střelu. Tak se do toho dejte a hlídejte si to.