Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 3801x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Little Who
Logické hry - 42x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Bridge Tactics
Logické hry - 69x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Trap o matic
Logické hry - 2968x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Flaming Zombooka 2
Logické hry - 20x
Na samém začátku druhého pokračování hry Flaming Zombooka si vyberete jeden ze čtyř nabízených charakterů a poté se již vydáte do boje. Hra obsahuje poměrně slušný počet úrovní, takže si užijete hodně zábavy. Poté dostanete do ruky bazuku a musíte hodně dobře zamířit, aby bylo možné zombie zlikvidovat. Snažte se získat co nejvíce bodů.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Holoholo Island
Logické hry - 29x
Máte-li rádi bubble shooter a obecně bublinkové hry patří mezi vaše nejoblíbenější, tak si dozajista oblíbíte i tuto gamesu. Kromě spojování tří stejně barevných bublinek budete také sbírat padající penízky.
Kiss the Darts
Logické hry - 22x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Building Demolisher
Logické hry - 31x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.
Turkey Slice
Logické hry - 39x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Hapland 2
Logické hry - 26x
Tohe je druhý díl Haplnadu, což je logická hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji pro chvíle volna.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
Lucky Balls
Logické hry - 269x
Velice oblíbeným herním tématem je různé spojování tří stejných symbolů. Podobně je tomu i ve hře Lucky Balls. Na obrazovce postupně vyskakují barevné míčky. Vaším úkolem je seskupit vždy alespoň 3 míčky stejné barvy.
Rancho Ranch
Logické hry - 46x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Lego Brix
Logické hry - 46x
Graficky zdařile vyvedené online hra s tématem lego panáčků. Jinak je to klasická hra na spoj tři stejné prvky. Snažte se odstraňovat více než tři stejné panáčky, protože za to dostanete více bodů.