Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 729x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 927x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
North Pole Slide
Logické hry - 1x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Animal Road
Logické hry - 2x
V této bezvadné logické hře je vašim úkolem postavit káčátku cestu do cíle. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pomocí myšky klikejte na čtverečky a otáčejte tak cestičkou. Dávejte si pozor na čas. Dokážete dojít s kačenkou do cíle nebo ji necháte utopit?
Snoring Before Time
Logické hry - 0x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Penguin Slice 2
Logické hry - 2x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Professor XYZ
Logické hry - 3x
V této hře se stanete mechanikem, který má za úkol v krátkém časovém úseku složit z daných předmětů důmyslný stroj, který zabrání dvěma lupičům ukrást trezor. Povede se vám to nebo vás okradou?
Bridge Tactics 2
Logické hry - 2x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Death Row
Logické hry - 1x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Pyro
Logické hry - 1x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Murphys Gesetz
Logické hry - 74x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.
Rickshaw Jam
Logické hry - 0x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Castle of card
Logické hry - 3x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Telepoultry
Logické hry - 4x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.
King of Shapes
Logické hry - 1x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
Spreading Hex
Logické hry - 0x
Zajímavá a chytlavá gameska, ve které se budete snažit rozšířit barevné šestiúhelníky po celé ploše. Na celou akci máte pouze omezený počet tahů, takže při hře velmi důkladně promýšlejte každý postup a krůček.