Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 969x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Woodwork Builder
Logické hry - 8x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
A Case of Crabs
Logické hry - 1x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Dragon Quest
Logické hry - 2x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.
Meeblings
Logické hry - 2x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 4x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
Domihammi
Logické hry - 0x
Hlavním hrdinou následující hry je hodný chlapík jménem Hammi. Po okolí se nachází roztroušené kostky domina a zlaté hvězdičky, které za zapotřebí posbírat v co největším možném množství. Hammi má u sebe kladivo, s nímž praští do první kostky domina a potřebujete, aby všechny kostky domina popadaly.
Mass Attack
Logické hry - 653x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Slush Tile Rush
Logické hry - 4x
Dokážete najít stejné obrázky a dát je k sobě? Není to nic světoborného, že? Ovšem ne tak v této zajímavé online hře s kartami. Najděte dva podobné bojovníky, kteří poté zmizí. Karty hledejte co možná nejrychleji.
Coaster Maker
Logické hry - 1x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Poco2 Escape
Logické hry - 0x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 0x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
The Blue Beanie
Logické hry - 4x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Saving the Company
Logické hry - 0x
Pracujete v jedné společnosti, která se ovšem nachází ve velice složité finanční situaci a zachránit ji může asi jenom zázrak. Pokuste se jí zachránit tím, že se vydáte na bláznivou výpravu. Cestou bude zapotřebí vyřešit celou řadu různých logických hádanek a proskákat se přes množství rozmanitých plošin.
Hungry Little Bear
Logické hry - 2x
Perfektní logická super hra, ve které si zahrajete s medvídkem. Toho máte za úkol nakrmit. Ovšem není to jen tak. Jídlo k němu nejprve musíte dostat. A tady přichází prostor na hluboké přemýšlení :).
GROW Nano Vol3
Logické hry - 0x
Pěkná evoluční gameska, která vám dá do ruky moc, díky které budete tvořit svět. Cílem je postupně vylepšovat všechny panely, které se sice vzájemně podporují, ovšem budete muset najít správné kombinace.