Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 669x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Wentworth
Logické hry - 25x
Vaším úkolem je postupovat podle instrukcí, které hra vybízí. Musíte plnit veškeré mise. Je to taková klikačka, kde sbíráte věci a snažíte se dostat pryč. Tak se do toho dejte a uvidíte, že si tuto super hru oblíbíte.
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 30x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.
Nodes
Logické hry - 17x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Eat The Candy
Logické hry - 26x
Super logická online hra, ve které budete dumat nad řešením 30 náročných levelů. Každá úroveň je plná sladkostí, takže soustředit se na vyřešení nebude vůbec snadné. Máte-li rádi fyzikální hry, tak je tahle jasnou volbou. Nezapomeňte hru sdílet, pokud se vám líbí.
Bridge Tactics 2
Logické hry - 32x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 28x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Animal Mahjong
Logické hry - 129x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.
Dino Meat Hunt Extra 2
Logické hry - 40x
V této hře hrají hlavní roli dva šikovní dinosauři. S jejich pomocí musíte překonat všechny překážky, která před vás hra staví. Máte na to, abyste využili jedinečné schopnosti každého dinosaura a dostali se až na konec levelu?
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 52x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Ambidextrous 2
Logické hry - 10x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Splitman 2
Logické hry - 14x
Autoři druhého pokračování hry Splitman se rozhodli, že pro hráče připraví poměrně slušnou porci úrovní, o čemž se můžete přesvědčit hned po startu hry. Vybírat úrovně si sice nemůžete, ale postupně je můžete plnit. Dostanete na starost panáčka, který se potřebuje dostat do speciálního teleportu a cestou musí překonávat překážky.
Tri Peak Solitaire
Logické hry - 15x
Klasická karetní online hra v trochu jiném kabátě. Tentokrát nepůjde jen o srovnávání karet na sebe podle hodnoty, ale zároveň je budete odkládat na balíček, kam můžete přidat kartu o stupeň nižší nebo vyšší. Velmi zapeklitá logická online hra s kartami.
The X Spot
Logické hry - 49x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,
Izzi
Logické hry - 24x
Maličké hlavičky jsou neustále hladové a potřebují krmit. Vezměte si je na starost a vystřelujte je z kanónu, aby se dostaly ke čtverečkům, jimiž se nakrmí. V každé z úrovní potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo pokračovat dále. Postupem času přibývají barvy potravy a také hlaviček. Musíte k sobě přiřazovat stejné barvy.
7 Words
Logické hry - 34x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.