Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 3968x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Deep Trip
Logické hry - 71x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Shift 2
Logické hry - 3x
Tohle je důstojné pokračování úžasně zpracované logické hry Shift. V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné.
Primary
Logické hry - 44x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
Splitter Pals
Logické hry - 48x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.
1000 Blocks
Logické hry - 59x
Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 39x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
Všední den
Logické hry - 8x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Isoball X1
Logické hry - 22x
Parádička mezi logickými hrami, to je Isoball X1. Zkuste otestovat svůj mozek v této logické hříčce - čeká na vás 36 nervydrásajících levelů, ve kterých musíte dostat kuličku do určitého místa. Levely můžete libovolně přeskakovat. Hra obsahuje i skryté bonusy.
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 45x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Fallout
Logické hry - 43x
Sice tato hra nemá moc společného s herní legendou Fallout na PC, ale přesto je velice chytlavá. Vašim úkolem zde je odstranit všechny kuličky z hracího pole. Musí tvořit alespoň dvojici stejné barvy.
Trap o matic
Logické hry - 3025x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
The Machines Planet
Logické hry - 31x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
Crystalloid
Logické hry - 82x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.