Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 4555x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 34x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 57x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
Freezyy Mammothh
Logické hry - 46x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
CuberXtreme
Logické hry - 11x
Logická hra, která vás zajisté zabaví na nejednu minutu. Posouváte barevné kostky tak, abyste je všechny nechali zmizet do konce levelu. Pokud se vám to opravdu podaří, tak vítězíte. Způsobů je více.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 910x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Flash Pipes
Logické hry - 16x
Ve hře Flash Pipes budete stavět vodovodní potrubí tak, aby ani kapka vody nepřišla nazmar. V každé úrovni máte červenou ryskou vyznačenu úroveň hladiny, kterou musíte dosáhnout. V opačném případě končíte. Při stavbě využijete různé typy potrubí a také slepé rozvaděče.
Brain Numbers - Volume I
Logické hry - 34x
Povedená taškařice, která dokonale prověří činnost vašeho mozku. Projděte deset těžkých číselných rébusů v prvním díle naučné hry Brain Numbers. Myslíte si, že jste geniální? Ano? Však uvidíme :)
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Stackle
Logické hry - 25x
Postupně skládejte na sebe bloky jak nejvýše to dokážete. Zní to snadně, je v tom ovšem menší háček. Můžete použít pouze bloky, které už máte. Dobře tedy přemýšlejte, ale rychle.
Polar Slide
Logické hry - 28x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Gold Strike
Logické hry - 846x
Jste šťastný zlatokop, který v důlní štole nalezl zlatou žílu. S těžbou to ale nebude tak jednoduché. Mezi zlatem jsou totiž i jiné horniny, které ale samozřejmě nechcete ;-). Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za zlaté cihličky, které můžete sebrat min. dvě vedle sebe (nad sebou). Pokud odstraníte jiné bloky, vytvoříte si místo, ale za každý hod cepínem ztratíte jeden bod.
Snoozleberg ep4
Logické hry - 16x
Být náměsíčný rozhodně není sranda. Tedy alespoň občas ne, když sledujete náměsíčného člověka, tak se nasmějete jistě dost. V této hře si to budete moci i vyzkoušet. Pomáhejte tomuto pánovi bezpečně překonat překážky.
Bayou Island
Logické hry - 45x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
I Saw Them
Logické hry - 25x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.