Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cave Escaper
sponzorované odkazy

Cave Escaper

Hrajete online hru Cave Escaper

V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.

ovládání hry Cave Escaper

Šipky - pohyb, Mezerník - lano, S,Mezerník - položení dynamitu • 0.93 MB • 2465x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Another Planet
Arkády - 3x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
Meat Boy
Arkády - 6x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
Killer McKay
Arkády - 2x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Never More
Arkády - 1x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
Ozee
Arkády - 4x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Vox Populi Vox Dei
Arkády - 6x
V trochu netradičně vypadající hře Vox Populi Vox Dei se stanete krvelačným vlkodlakem. Vaším úkolem bude likvidace spousty nepřátel. Nepřátelští vlci na vás začnou okamžitě útočit, jakmile se jim objevíte v zorném poli. Jediné možnosti, které máte k dispozici, jsou rychlý útok nebo neviditelnost. Po grafické stránce hra určitě neuchvátí, ale hratelnost má slušnou.
Terrascape
Arkády - 3x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Stonelegs 2
Arkády - 2x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Koala lander
Arkády - 2x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Muffin Maker - oddychovka pro děti
Arkády - 1x
Muffin Maker je jednoduchá, ale milá online hra vhodná především pro nejmenší děti a pro dívky, které mají rády hry na téma vaření. Úkolem je pomocí tří dívek vytvořit překrásné vdolečky.
Little Loki
Arkády - 163x
Ocitli jste se hluboko pod zemí v samotném pekle. Vyskočíte nahoru na povrch dřív, než vás pohltí láva? Sbírejte lebky, a vyhýbejte se všem příšerám. Za 100 nasbíraných lebek dostanete jeden život navíc.
Marios adventure 2
Arkády - 3x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
Arkády - 871x
Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.
Party Pals
Arkády - 2x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
One Step Back
Arkády - 12x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.