Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cave Escaper
sponzorované odkazy

Cave Escaper

Hrajete online hru Cave Escaper

V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.

ovládání hry Cave Escaper

Šipky - pohyb, Mezerník - lano, S,Mezerník - položení dynamitu • 0.93 MB • 1239x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 8x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Guardian Angel
Arkády - 2x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Parachute Plunder
Arkády - 5x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Rampage Rex
Arkády - 8x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Spooky Jumps
Arkády - 5x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Moonstones Madness
Arkády - 1x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
Grumpy Daruma
Arkády - 60x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Moolga
Arkády - 1x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
Hyper Square - ven z bludiště
Arkády - 1x
Probudili jste se v neznámém bludišti plném nástrah. Nemáte vůbec ponětí, kde jste a jak jste se tam dostali. Pouze si vzpomínáte, že jste minulou noc vypili pár piv... Dostaňte se z bludiště dřív, než vás lapí některá z pastí.
Angry Animals
Arkády - 844x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
Bomb It 7
Arkády - 2x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Cave Escaper
Arkády - 1240x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 1x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Angry Birds Rio
Arkády - 6x
Oblíbená online hra ve flash verzi, to jsou Angry Birds Rio. Je tu snad někdo, kdo by Angry Birds neznal? Tato hra má miliony fanoušků. Není se čemu divit. Cíl hry je snadno pochopitelný a samo hraní je velmi chytlavé. Snažte se vystřelit ptáčka tak, abyste vysvobodili své kámoše z klecí.
Fire Ladybug
Arkády - 2x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.