Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cave Escaper
sponzorované odkazy

Cave Escaper

Hrajete online hru Cave Escaper

V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.

ovládání hry Cave Escaper

Šipky - pohyb, Mezerník - lano, S,Mezerník - položení dynamitu • 0.93 MB • 377x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 49x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Four Wheel Chase
Arkády - 29x
Klokan utíká před autem a ještě se mu vysmívá, což samozřejmě nemůžeme dopustit, a proto si vezmeme na starost pronásledující auto. Cestou se ale musíme vyhýbat nebezpečným překážkám na trati. Narazit se dá na zákeřné skály, velké propasti, ale také předměty, které by se měly posbírat, protože jsou důležité.
Jacko in Hell
Arkády - 44x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Pepsi Pinball
Arkády - 37x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Last Touchdown
Arkády - 11x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 29x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
Fire Ladybug
Arkády - 37x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 31x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 226x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Party Pals
Arkády - 65x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Go Go Plant 2
Arkády - 48x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 29x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Marios adventure 2
Arkády - 43x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 20x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Bad Piggies
Arkády - 47x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.