Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cave Escaper
sponzorované odkazy

Cave Escaper

Hrajete online hru Cave Escaper

V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.

ovládání hry Cave Escaper

Šipky - pohyb, Mezerník - lano, S,Mezerník - položení dynamitu • 0.93 MB • 469x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
SkullFace
Arkády - 21x
Lebkoun se snaží dostat na potřebné místo a vy mu budete muset pomáhat. Lebkoun dokáže poměrně dobře skákat a odrážet se od předmětů. Na každou úroveň dostanete stanovený limit, během něhož by se mise měla dokončit. V cestě vám kromě náročného terénu budou stát i nejrůznější nastražené pasti a překážky.
Frost Bite
Arkády - 244x
Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Bodiless
Arkády - 35x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
Bus Parking 3D
Arkády - 64x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Trigger Knight
Arkády - 51x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Robot Phone Home
Arkády - 41x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.
Castle Cat 2
Arkády - 30x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete tropit vylomeniny v slunném rajském Miami. Naše hrdinka s dělem na věžičkovité hlavě má znovu dobrou náladu a chce se jí proběhnout - pomůžete jí?
Maple Story
Arkády - 64x
Prokousejte se zemí šneků, housenek, pavoučků a dalších malinkatých příšerek. Vašim úkolem je všechny tyto tvorečky zneškodnit dříve, než oni zneškodní Vás. Za každou zneškodněnou příšerku dostanete drahé kamení, které si budete muset posbírat.
The Fire Swamp
Arkády - 17x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Twin Cat Warrior
Arkády - 30x
Pěkná bludišťová skákačka s koťaty. Hra je vhodná pro dva hráče. První hráč hraje klávesami W,A,S,D a druhý šipkama. Sbírejte krystaly a dostaňte se rychle do terminálu.
Killer McKay
Arkády - 14x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Crash Bandicoot
Arkády - 50x
Hlavním hrdinou hry s názvem Crash Bandicoot je zástupce zvířecí říše, který se dokáže pohybovat vzpřímeně a na dvou nohách. Kromě toho ovládá i další užitečné schopnosti, jichž jistě dosyta využijete. Vydejte se s ním do podivného světa, kde se pokuste posbírat všechny bonusy, ale dávejte pozor, abyste neskončili špatně.
Cat Mario
Arkády - 18x
Super Mario Bros patří mezi naprosté klasiky všech počítačových her a nechali se jím inspirovat různí autoři. Hra s názvem Cat Mario vypadá velice podobně, ale v hlavní roli se nevyskytuje známý instalatér, nýbrž potkáme malou bílou kočku. Dávejte si pozor na nepřátele a vydejte se na dobrodružství.
Angry Birds Rio
Arkády - 44x
Oblíbená online hra ve flash verzi, to jsou Angry Birds Rio. Je tu snad někdo, kdo by Angry Birds neznal? Tato hra má miliony fanoušků. Není se čemu divit. Cíl hry je snadno pochopitelný a samo hraní je velmi chytlavé. Snažte se vystřelit ptáčka tak, abyste vysvobodili své kámoše z klecí.