Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bowling kids shake
sponzorované odkazy

Bowling kids shake

Hrajete online hru Bowling kids shake

Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..

ovládání hry Bowling kids shake

Myš - pohyb, hod • 0.29 MB • 1505x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Hard Court - basketbal
Sport - 29x
Jak už název napovídá, půjde o basketbal jeden na jednoho. Hra je zpočátku poněkud těžká, nicméně díky možnosti udeřit soupeře brzy objevíte triky jak na něj vyzrát a porazit ho.
Baseball
Sport - 31x
Zahrajte si slavný americký sport. Online hra má dvě varianty. V první se musíte pokusit odpálit míček co nejdále a získat tak potřebné body. Ve druhé se musíte snažit co nepřesněji trefit míček na vyznačené místo.
Triathlon - trojboj
Sport - 20x
Ve sportovní hře Triathlon se snažte předvést jako správní sportovci. Ve třech disciplínách půjde o dobrý postřeh a hlavně o sehranost vašich prstů na klávesnici. Nejprve si skočíte z můstku, potom si zaplavete a nakonec si dáte běh přes překážky. Ovládání je hezky znázorněno přímo ve hře.
hra v Unity3D
BMX Freestyle
Sport - 18x
Ukažte celému online světu své dovednosti a triky na bmx kole. Čím déle dokážete udržet nějaký trik, tak tím více dostanete bodů. Dávejte pozor na přesný dopad na zem a hlavně se nezraňte. Pro speciální triky sbírejte boost bonusy.
Risky Rider 5
Sport - 38x
Jedete na motorce a vaším úkolem je dělat různé triky. Musíte dosáhnout nějakého cílového skóre. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nespadli, protoŽe to byste museli úroveň opakovat.
BMX Backflips
Sport - 20x
Pěkná závodní online hra s bmx kolem. V každé úrovni budete mít určitý úkol a ten musíte splnit. Vždy jde o nějaký trik, takže budete potřebovat rychlý postřeh a nemalý díl talentu. Podaří se vám tuto super hru dohrát až do konce?
Snooker
Sport - 19x
Snooker se řadí mezi typy kulečníku a patří mezi poměrně oblíbené varianty, které často vysílají různé televizní programy. Na každou úroveň dostanete předem stanovený cíl, jehož musíte dosáhnout v časovém limitu. Podle kvality odvedené práce obdržíte na závěr body. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní.
Epic Celeb Brawl - Spiderman
Sport - 28x
V této verzi lehce brutální online hry se podíváme na zoubek oblíbenému hrdinovi Spidermanovi. Zkuste se mu postavit a dát mu několik přesných ran pěstí. Zvládnete tento boj a stanete se vítězi?
Island minigolf
Sport - 1196x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
Powergolf
Sport - 28x
V této hře si zahrajete golf, u kterého se nudit určitě nebudete. Ve hře najdete mnoho netradičních překážek, se kterými se budete muset vypořádat, ale také se dočkáte bonusů, které Vám jistě pomohou. Dokážete se trefit do jamky?
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 48x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Sports Heads Cards Soccer Squad Swap
Sport - 25x
Další pokračování herní série Sports Heads se tentokrát odehrává v trochu jiné rovině. Jedná se totiž o pěknou karetní hru, kde dostanete k dispozici určitý počet karet s obrázky a jmény hráčů, přičemž každý hráč má své číselné hodnocení. Utkáváte se s protivníkem a snažíte se vytáhnout kartu s vyšší hodnotou.
SOCCER FREE KICK CHALLENGE 2
Sport - 30x
Pěkná fotbalová online hra, ve které půjde o kopání penalt. Míč už je připravený na značce pokutového kopu a na vás je, abyste dobře namířili a pěknou ranou míč umístili do branky. Bude z toho gól?
Puppet Soccer 2014
Sport - 37x
Povedená sportovní online hra od českých tvůrců. V pěkné grafice a s dobře zvládnutou hratelností si vyzkoušejte hlavičky a kopy v oblíbeném herním modelu. Velmi chytlavá fotbalová gameska!
Army Boxing
Sport - 24x
Staňte se elitním vojákem. Nejdříve ovšem budete muset prokázat jisté dovednosti. Jednou z nich je i umění boje muže proti muži. Navlečte si boxerské rukavice a předveďte své schopnosti.