Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bowling kids shake
sponzorované odkazy

Bowling kids shake

Hrajete online hru Bowling kids shake

Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..

ovládání hry Bowling kids shake

Myš - pohyb, hod • 0.29 MB • 2869x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Football European Edition
Sport - 1662x
Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?
Sexy Football
Sport - 22x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil
Sport - 31x
Naprosto výtečný plážový volejbal v 3D verzi v enginu Unity. Můžete si zahrát proti několika týmům a dokázat, že jste opravdoví šampioni. Zpočátku bude trochu těžší zvyknout si na ovládání, ale jakmile se dostanete do hry, tak se skvěle zabavíte.
Closing Dimensions
Sport - 57x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Smurfs World Cup
Sport - 52x
Roztomilá volejbalová pinkačka se Šmouly. Pokud máte podobné hry rádi, tak vás i tato gameska bude bavit. Zkuste se zúčastnit mistrovství a získat pohár v tomto turnaji. Dobře odhadujte dráhu míče a bojujte.
The Champions 07 - finále ligy mistrů
Sport - 25x
Zkuste si zahrát fotbalovou ligu mistrů. Máte možnost naskočit rovnou do finále tohoto fotbalového svátku. Zvolte si tým (Liverpool nebo Milán) a dejte se do hry. Hráče ovládáte šipkama, přihrávka "X", střela "C". Nesnažte se dojít s míčem tzv. až do kuchyně, hodně účinné jsou střely z dálky.
Shooting Hoops
Sport - 28x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
Stunt Bike Pro
Sport - 39x
Opět jedna bezvadná gameska, ve které budete řídit motorku a snažit se co nejrychleji překonat celou řadu překážek. Postupně odemknete více tratí a lepší motorky. Hra se ovládá směrovými šipkami.
Forest challenge 2
Sport - 14x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
Kickflip
Sport - 49x
Výborná sportovní minihra, ve které se projedete na skateboardu a předvedete celou škálu náročných i jednodušších triků. Jste natolik schopní, že se po vašem vystoupení zapíšete do listiny nejlepších hráčů?
Roby Baggio Magical Kicks
Sport - 88x
Roberto Baggio byl velice slavný italský fotbalista. Nyní se s ním můžete setkat v této fotbalové online hře. Jedná se o simulaci kopání přímého kopu. Pečlivě namiřte míč do brány a snažte se vsítit branku. Jednoznačně chytlavá gamesa.
Bounce Hockey
Sport - 35x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Rebounce
Sport - 38x
Abyste byli dobrými basketbalovými hráči, musíte umět správně střílet na koš. Pojďte si to provičit v téhle flashovce. Budete zavřeni v hranaté místnosti s košem a můžete využívat i odrazů míče od zdí pro více bodů.
n Soccer
Sport - 768x
Hrajete za italskou ligu, kde si vyberete svůj oblíbený tým a budete muset dávat do brány góly přes obranu, kterou soupeř má. Můžete získávat také bonusové body. Snažte se o co nejlepší výsledek a postupujte do vyšších lig.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 42x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.