Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bowling kids shake
sponzorované odkazy

Bowling kids shake

Hrajete online hru Bowling kids shake

Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..

ovládání hry Bowling kids shake

Myš - pohyb, hod • 0.29 MB • 3231x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Blast Billiards 4
Sport - 307x
Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.
hra v Unity3D
Free Running 2
Sport - 46x
Pokud máte rádi adrenalinové běhání po zdech a dechberoucí parkour, tak je to hra dělaná pro vás. Máte možnost si zaskákat a užít pár triků v této sportovní 3d hře v Unity3D. Skvělá grafika, skvělá hratelnost, maximální zábava.
hra v Unity3D
Winter Golf
Sport - 41x
Zimní 3d mini golf na vašich monitorech! Zahrajte si 20 vyzývavých úrovní na minigolfovém hřišti kdesi v zimní krajině. Podaří se vám míček dostat do jamky na co nejnižší počet úderů? Pusťte se do hraní.
Twisted Tennis - výborný online tenis
Sport - 53x
Moc pěkně zpracovaný online tenis ve flashi. Nejprve si vyberete svého hráče, dále hřiště a už se vydáváte na turnaj. Ovládání hry je velice snadné, i samotná hra je poměrně dobře hratelná, takže vás zabaví na pěkně dlouho. Doporučujeme spouštět hru ve větším okně.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 88x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Stick Figure Badminton 2
Sport - 1434x
V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.
X-HOC
Sport - 13x
Podle názvu této hry by nikdo neřekl, že se bude jednat o fotbal. Budete nejspíše překvapeni, vzhled této hry tomu takné nenapovídá. Kdo zná pravidla fotbalu, pochopí i tuhle hru, dostaňte míč k soupeři do brány a vítězství máte v kapse.
Disc Golf
Sport - 38x
Chytlavá variace na klasický golf, tentokrát se však nepoužije pálka ani míček, ale jeden ze čtyř disků. Každý disk létá jinak, proto je nutné vše dobře promyslet. Hra se ovládá myší.
Snowboard Slopes
Sport - 82x
Rychlá a zábavná hra se snowboardem nabízí několik těžkých úrovní, různé postavy, mnoho triků, velké skoky a spoustu dalších překvapení. Obujte se do snowboardu a pusťte to šusem z kopce.
The Simpsons BMX Game
Sport - 29x
Oblíbená postava kresleného seriálu je tu s další super hrou. Bart se tentokrát projede na bmx kole. A nebude to jen obyčejná projížďka. Vaším úkolem bude společně s Bartem předvádět super triky.
Turbo Golf
Sport - 44x
Golf patří mezi sporty hrané na čerstvém vzduchu, ale vyzkoušet si ho klidně můžete i na svém počítači. Hra Turbo Golf vypadá velice zajímavě a přináší do světa golfu určité inovace. Musíte se pokusit dokončit co nejrychleji úroveň. Ve hře se setkáte s více počítačem ovládanými hráči a musíte se dobře trefovat do míčku, aby letěl daleko.
Ultimate Dodgeball
Sport - 32x
Jste fanoušci míčových her? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. V této skvělé hře je Vašim úkolem vybít balónem svého spolužáka a tím zajistit jeho porážku. Pomocí myšky se napřáhněte a poté už jen trefte spolužáka.
Kickflip
Sport - 49x
Výborná sportovní minihra, ve které se projedete na skateboardu a předvedete celou škálu náročných i jednodušších triků. Jste natolik schopní, že se po vašem vystoupení zapíšete do listiny nejlepších hráčů?
Free Kick Madness
Sport - 34x
V této hře si zahrajete na fotbalového útočníka, který se snaží ve svých 20 pokusech nastřílet co nejvíce gólů. S každým golem, který dáte soupeři přibude jeden obránce, který vám bude snažení znepříjemňovat.
Sports Heads Tennis
Sport - 39x
Herní série Sports Head se zabývá různými sporty a ani tenis nezůstává v pozadí. Vezmete si tedy opět na starost osudy jedné hlavy, která se snaží porazit svého soupeře. Ve hře se nachází několik světových hráčů, jimž byla zdeformována jména, ale pokud budete hledat, jistě najdete i českého zástupce - Tomáše Berdycha. Též objevujte, jaké možnosti nabízí bonusy.