Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jumping Bananas 2
sponzorované odkazy

Jumping Bananas 2

Hrajete online hru Jumping Bananas 2

Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.

ovládání hry Jumping Bananas 2

Šipky - pohyb, Mezerník - skok • 6.45 MB • 198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Chicken House 2
Ostatní - 756x
Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.
Cave Chaos
Ostatní - 33x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Bombs away
Ostatní - 208x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Balloon Bombardier
Ostatní - 24x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Tacky Toads
Ostatní - 20x
Graficky moc pěkná online hra, která tak trochu spojuje minigolf a odpálkovávací hry. Vaším úkolem je totiž dostat malou žabku až k praporku. Snažte se k praporku doskákat s co nejmenším počtem skoků. Hra Tacky Toads se ovládá myší.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 43x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.
Papa Pizzeria
Ostatní - 36x
Pomozte Royovi vést pizzerii zatímco je Papa Louie pryč. Vaším úkolem bude přijímat objednávky od hladových zákazníků. Musíte co nejlépe plnit jejich přání. Odměnou vám budou zlaťáky a super zábava u hraní této hry.
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 59x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
Ghost Train Ride
Ostatní - 643x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 15x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
My Cute Pets
Ostatní - 227x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
Yummy Nuts
Ostatní - 81x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Snow throw
Ostatní - 2x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.
Ship Loader
Ostatní - 23x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Terrible Triplets - postarejte se o trojčata
Ostatní - 32x
Pořídit si dítě není nic obtížného. Ovšem pořídit si hned trojčata, to chce pěkný kus odvahy. V této online hře se budete starat o tři nezbedná trojčátka. Jejich rodiče mají po dlouhém dni právo na odpočinek, takže je na chvíli zastoupíte. U každého miminka musíte hlídat dobrou náladu. Pokud chce například pohoupat, tak ho pohoupejte a hned se starejte o štěstí dalšího dítka...