Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Kiddie Playdate
sponzorované odkazy

Kiddie Playdate

Hrajete online hru Kiddie Playdate

V této online hře pro dívky nechybí vůbec nic. Vaším úkolem bude obléci dívku nebo chlapce podle počasí, které si můžete sami vybrat. Nechybí mnoho doplňku jako například čepice a dětské hračky.

ovládání hry Kiddie Playdate

Myš - pohyb • 1.43 MB • 227x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Daily Life 2
Ostatní - 38x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Vintage Car Thief
Ostatní - 24x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Precision Parking
Ostatní - 28x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Tower Bloxx
Ostatní - 20x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 52x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.
Learn to Fly
Ostatní - 35x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Hangaroo - anglická šibenice
Ostatní - 56x
Každý určitě zná hru Šibenice, ve které se hádají různá slova. Online hra Hangaroo je pěkné zpracování této klasické hry. V hlavní roli oběšence je milý klokan. Dobře hádejte a nenechte ho zemřít ;).
Stress Relief Paintball
Ostatní - 2x
Nebaví vás práce v kanceláři? Ne? Pak zkuste tento paintball, který se právě v nudných prostorách kanceláře odehrává. Cílem je trefit co nejvíce smajlíků, získat tak body a postoupit do další úrovně. Stress Relief Paintball je povedená online hra od známého portálu Miniclip.
Boom Town
Ostatní - 11x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Ballet Parking
Ostatní - 1x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
Graveyard Racer
Ostatní - 176x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 46x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Auto Intellectual Parking
Ostatní - 57x
Hra budoucnosti. Tyto automobily se vznášejí nad zemí a vaším úkolem je zaparkovat na své místo. V budoucnosti to už bude trošku těžší zaparkovat na místo, které vám bylo vybráno. Vyhýbejte se všem projíždějícím autům.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 31x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Paid Parking
Ostatní - 24x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.