Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 774x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 31x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Caverns of Doom - Last Mission
Arkády - 31x
Pekelně těžká online hra Caverns of Doom - Last Mission vás zavede do tajemných jeskyní, v kterých jsou uvěznění vaši kolegové. Snažte se je všechny vpořádku naložit. Záchranný modul ovládáte šipkama. Chce to opravdu jemné ovládání ;-).
Higher Higher
Arkády - 8x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
Abstracta - chytlavé kličkování
Arkády - 259x
Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.
The Fancy Pants 2
Arkády - 24x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
Never Lose Rope
Arkády - 29x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
Haste Makes Waste
Arkády - 52x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Super Mario Rampage
Arkády - 24x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
Bee Game
Arkády - 24x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Angel Run
Arkády - 35x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Killer McKay
Arkády - 15x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Pepsi Pinball
Arkády - 38x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Bird Hunting
Arkády - 67x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Reel Gold
Arkády - 6323x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Gizmo Rush Adventure
Arkády - 42x
Náš kámoš Gizmo se vydal na další dobrodružství se svou motorkou. Tentokrát bude jízda o něco složitější, protože cesta je pokryta náledím. Proto budete muset ukázat veškeré své dovednosti.