Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 914x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Mario Crossover
Arkády - 62x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Inferno
Arkády - 25x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
Bubble Trouble
Arkády - 47x
Doba ledová patří mezi velice oblíbené animované filmy a v rámci propagace vzniklo i několik počítačových her a právě Bubble Trouble patří mezi ně. Hlavním hrdinou hry může být veverák Scrat nebo veverka Scratte. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se do bubliny, s níž posbírejte co nejvíce oříšků.
Bartender
Arkády - 33x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Fluffy Runner
Arkády - 92x
Maličký zajíček se dostal do pěkně nepříjemné situace. V noci se rozpršelo, zvedla se voda a milého zajíčka odnesla na kládě pryč. Ujměte se osudů malého zvířátka a dostaňte ho k potravě. Hladový zajíc sní všechno možné, stačí se do toho jen trefovat. Nezapomeňte posbírat i ostatní užitečné bonusové předměty.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 36x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Anti Pac Man
Arkády - 14x
Legendárního Pacmana netřeba představovat. V jeho roli jste jistě už mnohokrát hráli. Napadlo vás někdy, jak těžký úkol mají potvůrky, které se Pacmana snaží chytit? Nyní je můžete všechny ovládat a Pacmana ulovit. Dejte pozor na nebezpečné bonusy, jinak to bude Pacman, který si na vás pochutná.
Cave Crawler
Arkády - 24x
V jeskyních čekají různé skryté poklady k objevení, ale většinou se v nich nedá příliš jednoduše zorientovat. Ve hře Cave Crawler se vžijete do pocitů malé příšerky, která se ztratila a navíc je v jeskyni příšerná tma. Pomozte příšerce při hledání cesty z nebezpečné situace. Jeskynní systém vypadá skoro jako bludiště.
Time Sphere
Arkády - 53x
S hlavním hrdinou hry s názvem Time Sphere se musíte dostat do uzavřených dveří a cestou získat klíč, aby se daly otevřít. Hlavní hrdina ovšem není vůbec obyčejný, protože má k dispozici velice zajímavou zbraň. Tato zbraň dokáže na čas zastavit čas. Stačí vhodně zamířit a nebezpečné pasti se dají vyřadit z provozu.
Star Ball
Arkády - 77x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
The apprentice
Arkády - 26x
Další roztomilá hříčka, ve které si zahrajete na zmrzlináře. V horkém létě je zmrzlina velice žádaná a tak není divu, že se budete otáčet jako na kolotoči. Vašim úkolem bude míchat zmrzliny podle přání zákazníků.
Oh Snow!
Arkády - 35x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 10x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 3665x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Pig Dream
Arkády - 32x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?