Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 1770x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Fluffy Runner
Arkády - 93x
Maličký zajíček se dostal do pěkně nepříjemné situace. V noci se rozpršelo, zvedla se voda a milého zajíčka odnesla na kládě pryč. Ujměte se osudů malého zvířátka a dostaňte ho k potravě. Hladový zajíc sní všechno možné, stačí se do toho jen trefovat. Nezapomeňte posbírat i ostatní užitečné bonusové předměty.
Mario Tractor 2013
Arkády - 30x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 32x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Super Dangerous Dungeons
Arkády - 76x
Pěkná skákačka, která dá vzpomenout na klasické plošinovky ze starých 8-bitových počítačů. V každém kole na vás čekají různé nástrahy, které budete muset překonat. Hledejte klíče, přesunujte krabice a hledejte červená tlačítka.
Ozee
Arkády - 51x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
RicoBrix
Arkády - 29x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Rainbow Blitz
Arkády - 1495x
V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.
Super Mario Bounce
Arkády - 41x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
Frizzle Fraz 3
Arkády - 1683x
Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.
Day of Slacking
Arkády - 4x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Aitchu 3
Arkády - 628x
Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.
Lasagna from Heaven
Arkády - 43x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Save Me 3
Arkády - 25x
Život záchranáře není žádný med. Je nutné se rozhodovat ve zlomku vteřiny a pokusit ser zachránit každý život. Přesně to vás čeká v arkádě Save Me 3, ve které budete zachraňovat nebožáky z hořícího domu.
Fractured
Arkády - 24x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Canabalt
Arkády - 34x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.