Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 1080x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Beggars Wives Marry
Arkády - 30x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.
Lego Iron Man
Arkády - 10x
Máte rádi Iron mana? V této letecké super hře si za něj můžete zahrát. Cílem je sbírat krystaly a vyhýbat se překážkám. Samozřejmostí je i akční prvek v podobě střelby po létajících nepřátelích.
Super Mario Rampage
Arkády - 24x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
Bomb It 7
Arkády - 27x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 62x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Frogger - dobrodružství ve městě
Arkády - 31x
Frogger The City Adventure je další variací na známé "žabičky". Oproti předešlé verzi Frogger je tato minihra lehčí a o kus hratelnější. Určitě se budete dobře bavit. Hra se ovládá šipkama.
Magic Muffin Frog
Arkády - 29x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 37x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 22x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Weirdville
Arkády - 36x
Už název napovídá, že půjde o velice divnou záležitost. A opravdu, tahle hra se vymyká klasickému pojetí skákačky. Levely jsou velice rozsáhlé, všechno je minimalistické a vy si budete lámat hlavu jak se skrz ty místnosti dostat.
Hopper 2
Arkády - 35x
Ve druhém pokračování nizozemské hry Hopper se stanete malým mimozemským tvorem, který si vesele poskakuje po plošinkách. Musíte s ním skákat přes překážky a také se vyhýbejte nebezpečným nepřátelům, kteří se všude různě pohybují. Snažte se pokaždé dopravit hlavního hrdinu až na úplný konec mise, aby se dalo pokračovat další úrovní.
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 48x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Infiltrator
Arkády - 21x
Agent s kódovým označením OOO dostal od vlády jasný úkol. Musí se infiltrovat na robotickou základnu, kde se ukrývá tajný projekt. Vžijte se do role tohoto agenta trojitá nula a vydejte se na dobrodružství, které může skončit různými způsoby. Dávejte si dobrý pozor na různé nástrahy a nepřátele. Pokud by agent zemřel, vláda vyšle jiného agenta.
Time Sphere
Arkády - 53x
S hlavním hrdinou hry s názvem Time Sphere se musíte dostat do uzavřených dveří a cestou získat klíč, aby se daly otevřít. Hlavní hrdina ovšem není vůbec obyčejný, protože má k dispozici velice zajímavou zbraň. Tato zbraň dokáže na čas zastavit čas. Stačí vhodně zamířit a nebezpečné pasti se dají vyřadit z provozu.
Play with Fire 2
Arkády - 5x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.