Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 455x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Jumping Mouse
Arkády - 46x
Myši dokážou skákat do pořádné dálky, o čemž se přesvědčíte v následující hře. Dostanete možnost starat se o skoky jedné velké myši a cestou musíte posbírat nejrůznější drahokamy. Dávejte si ovšem dobrý pozor na to, aby myš neskočila někam mimo plošinky, jinak byste museli začínat úplně od startu mise.
Gold Miner Vegas
Arkády - 142x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Inferno
Arkády - 24x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
Lengendary Monk
Arkády - 63x
Perfektní gameska s bojovníčkem, který se nebojí opravdu ničeho. A má výtečné bojové schopnosti. Vaší misí je ochránit shaolinský klášter před temnými mnichy, kteří se jej rozhodli obsadit. Vpadněte přímo do boje.
Angry Birds Ice Cream
Arkády - 225x
Další z plejády Angry Birds her pro všechny hráče. Pokud Angry Birds dosud neznáte, tak jste zřejmě poslední roky žili na jiné planetě :). Vaším úkolem v této hře je sestřelovat zmrzlinu, která je na obloze.
Team Work
Arkády - 26x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Caverns of Doom - Last Mission
Arkády - 31x
Pekelně těžká online hra Caverns of Doom - Last Mission vás zavede do tajemných jeskyní, v kterých jsou uvěznění vaši kolegové. Snažte se je všechny vpořádku naložit. Záchranný modul ovládáte šipkama. Chce to opravdu jemné ovládání ;-).
Peet Around
Arkády - 71x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Feed Us: Lost Island
Arkády - 35x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
hra v Unity3D
F-LAP
Arkády - 39x
Fish Flap je nový klon známé těžké hry Flappy Bird. Tentokrát budete ovládat rybičku, se kterou se budete snažit propolout mezi překážkami. Můžete si nastavit obtížnost a celkem 5 módů hry.
Constellation Adventure King
Arkády - 4345x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
King of the Sky
Arkády - 10x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 43x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 23x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Pacman Platform 2
Arkády - 894x
Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.