Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 568x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Beggars
Arkády - 35x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
Snail Bob 2
Arkády - 54x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Marios adventure 2
Arkády - 45x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 55x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Vex
Arkády - 49x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
My Little Pony Jumping
Arkády - 35x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Little Fat Ninja - originální skákačka
Arkády - 30x
Ne všichni ninjové mají vypracovanou svalnatou postavu. Například hrdina této online hry je tak trochu při těle, ale nikterak se tím netrápí. Momentálně ho trápí více zlá tlupa, která obsadila hrad Volcsum. Vaším úkolem tedy bude překonat všechny překážky a osvobodit hrad. Originálním prvkem v této hře je možnost nakreslit si myší plošiny, od kterých se můžete odrazit.
Huje Adventure
Arkády - 32x
Ve hře Huje Adventure si vezmete na starost neznámou tmavou hmotu, jejíž vznik jste mohli vidět v úvodním komiksu. Vydejte se na dobrodružnou výpravu, kde se setkáte s celou řadou zajímavých situací. Narazíte na opravdu velké nebezpečí, přes něž se musíte dostat, protože jinak by bylo potřeba hru restartovat.
Jacko in Hell
Arkády - 46x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Cascade - paráda na odreagování
Arkády - 27x
V jednoduchosti je krása. To beze zbytku platí o této chytlavé superhře Cascade. Princip je triviální - zeshora se na vás valí kostičky, které musíte sestřelovat. Podle délky držení tlačítka myši vystřelíte silnější střelu. Zasáhnutá kostička pak sejme i ostatní kostky pod sebou, kterých se dotkne.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 46x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 27x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 32x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
Aster Blaster
Arkády - 4x
Seznamte se s Aster Blaster, neohroženou manželkou Nero the Hero, která právě svého chotě vysvobodila ze spárů mimozemšťanů a je s ním na cestě domů. UFOni se však jen tak nevzdávají a jsou vám v patách...
Evolve Plus!
Arkády - 30x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.