Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Prince of Persia
sponzorované odkazy

Prince of Persia

Hrajete online hru Prince of Persia

Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)

ovládání hry Prince of Persia

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 90x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bird Hunting
Arkády - 47x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Mad Bombs 2
Arkády - 5x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Candy Crusher
Arkády - 36x
Další z řady příjemných skákaček nese název Candy Crusher. Hlavním hrdinou této hry je malá roztomilá chlupatá kulička, s níž se vydáte do nebezpečného světa, kde na každém rohu číhá překážka. Sbírejte cestou cukroví, abyste se mohli posunout do další úrovně. Nepřátelským příšerám se raději vyhněte.
Koulovaná
Arkády - 27x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Doofle Jump
Arkády - 12x
Poměrně dost chytlavá a návyková minihra. V této hře "Doofle Jump" budete šipkama ovládat panáčka, který chce doskákat až do samého nebe. Na cestě vás čekají různé překážky a bonusy.
Monster Craft
Arkády - 22x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Camp Runamack Challenge
Arkády - 13x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
Jungle Run
Arkády - 35x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
DilloHills
Arkády - 12x
Tento roztomilý malý pásovec má velký sen vzlétnout do oblak jako pták. Bez křídel je to však prakticky nemožné, je tedy nutné improvizovat. Naberte na kopci rychlost a pokuste se vzletět k nebi.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 36x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Robot Unicorn Attack
Arkády - 38x
Jednorožci patří mezi velice oblíbená stvoření. Dokážou rychle běhat a přeskakovat přes překážky, což využijete hodně v rámci hry s názvem Robot Unicorn Attack. Dostanete za úkol dostat se co nejdále. Na cestě se potkáte s různými překážkami a velkými mezerami, přes které potřebujete přeskočit, takže musíte dobře načasovat skok.
Stonelegs 2
Arkády - 36x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
One Step Back
Arkády - 30x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 19x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.