Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pengu Slide

Hrajete online hru Pengu Slide

"Klouzejte, abyste přežili, a létějte, abyste prosperovali ve hře Pengu Slide - nejlepší dobrodružné hře s tučňáky! Připojte se k našemu roztomilému tučňáčímu hrdinovi na napínavé jízdě po ledových svazích, kde vás čekají různá nebezpečí. Sledujte své okolí, protože v patách vás má lavina a je jen na vás, abyste obratně zvládli terén a klouzáním, skákáním a létáním se dostali do bezpečí. Staňte se mistrem přežití a ukažte svou obratnost v této náročné hře! Ale pozor, jen jeden špatný pohyb může pro vašeho opeřeného kamaráda znamenat jistou zkázu! V hře Pengu Slide budete sbírat ryby a posilovat se, zatímco se budete snažit uniknout lavině. Zažijte vzrušení, které vám bude bušit srdce, když budete unikat z nebezpečných situací a budete se snažit dosáhnout co nejvyššího skóre. Díky snadno naučitelnému ovládání a návykové hratelnosti je hra Pengu Slide ideální pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností. Navíc si užijete skvělou grafiku a zábavnou hudbu, které vás vtáhnou do světa ledových svahů a tučňáků. Tak na co ještě čekáte? Připněte si sněžnice a připojte se k dobrodružství ve hře Pengu Slide - nejúžasnější hře na bloku!! Zkuste své schopnosti a uvidíte, jestli se stanete opravdovým mistrem ledových svahů."

ovládání hry Pengu Slide

myší, viz instrukce ve hře • 640x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Paths 2
Postřehové hry - 1x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Candy Bubble
Postřehové hry - 5x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.
Railway Man
Postřehové hry - 3x
Skvělá postřehovka z prostředí vlaků. Vy budete hlavní šéf co se týče řízení dopravy. Musíte vše řídit tak, aby nedošlo k vlakovému neštěstí. Takže budete muset dobře načasovat spouštění semaforů. Zvládnete to?
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 0x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Garfield memory
Postřehové hry - 3x
Velmi pěkné pexeso pro nejmenší děti, ovšem dobře se u hry zabaví i zkušenější hráči super her. Jako téma pexesa je kocour Garfield. Zkuste najít dvojice stejných obrázků v co nejkratším čase.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 0x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 2x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.
Eye See Things
Postřehové hry - 0x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
Space Ball
Postřehové hry - 165x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 0x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Frantic Frigates
Postřehové hry - 0x
Vezměte si na starost jeden starý škuner, se kterým se vydejte na dobrodružnou výpravu po stopách pokladů. Potápějte nepřátele a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné a nebezpečné vodní živočichy. Občas se podívejte do obchodu, jestli si nemůžete pořídit něco užitečného, co by pomohlo s dalším postupem.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 0x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 23x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.
hra v Unity3D
3D Parking Police Station
Postřehové hry - 0x
Řiďte a zaparkujte auto u policejní stanice. Vyberte si jedno z 12 luxusních policejních žihadel a předveďte své parkovací schopnosti. Čeká na vás celkem 12 skvěle zpracovaných levelů.