Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pengu Slide

Hrajete online hru Pengu Slide

"Klouzejte, abyste přežili, a létějte, abyste prosperovali ve hře Pengu Slide - nejlepší dobrodružné hře s tučňáky! Připojte se k našemu roztomilému tučňáčímu hrdinovi na napínavé jízdě po ledových svazích, kde vás čekají různá nebezpečí. Sledujte své okolí, protože v patách vás má lavina a je jen na vás, abyste obratně zvládli terén a klouzáním, skákáním a létáním se dostali do bezpečí. Staňte se mistrem přežití a ukažte svou obratnost v této náročné hře! Ale pozor, jen jeden špatný pohyb může pro vašeho opeřeného kamaráda znamenat jistou zkázu! V hře Pengu Slide budete sbírat ryby a posilovat se, zatímco se budete snažit uniknout lavině. Zažijte vzrušení, které vám bude bušit srdce, když budete unikat z nebezpečných situací a budete se snažit dosáhnout co nejvyššího skóre. Díky snadno naučitelnému ovládání a návykové hratelnosti je hra Pengu Slide ideální pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností. Navíc si užijete skvělou grafiku a zábavnou hudbu, které vás vtáhnou do světa ledových svahů a tučňáků. Tak na co ještě čekáte? Připněte si sněžnice a připojte se k dobrodružství ve hře Pengu Slide - nejúžasnější hře na bloku!! Zkuste své schopnosti a uvidíte, jestli se stanete opravdovým mistrem ledových svahů."

ovládání hry Pengu Slide

myší, viz instrukce ve hře • 242x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 28x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Invention Suspension
Postřehové hry - 26x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Peet A Lock
Postřehové hry - 56x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Poke Bubbles
Postřehové hry - 31x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 40x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
The Locked Room
Postřehové hry - 42x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 61x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Poom
Postřehové hry - 8x
Poom je doslova objevem na poli flashovek. Nabízí obrovskou míru originality a zábavy. Budete skákat s kuličkou a odrážet se od plošiny a hlavně dávat pozor, abyste se nepropadli do černé díry.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 74x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 44x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Chicken Head Dinner
Postřehové hry - 24x
Šílená postřehová hra Chicken head dinner dokonale otestuje vaši schopnost rychlého klikání a nezřízeného sekání hlav nebohé drůbeže...)
Bubble Ocean
Postřehové hry - 30x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Crazy Penguin Catapult
Postřehové hry - 33x
V této hře se stanete velitelem armády tučňáků , kteří jsou ve válce s ledními medvědy. Je to velice nemilosrdný boj. Nejprve budete muset dostat co nejvíc tučňáku do vzduchu a potom zaútočit na medvědy.
The Ball Of Death
Postřehové hry - 268x
Další online hra s tématem seriálu Simpsonovi. Tentokrát bude v hlavní roli taťka Homer, který zkouší štěstí v jízdě smrti na motorce. Úkolem je posbírat jídlo, pivo a další bonusové předměty.
Orbular
Postřehové hry - 7x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.