Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Drift Dudes
sponzorované odkazy

Drift Dudes

Hrajete online hru Drift Dudes

Pálit gumy na asfaltu a driftovat si cestu přes cílovou čáru v této úžasné nové mutliplayer závodní hra, Drift Dudes! Projeďte celkem 6 různých tratí a chytře využívejte zkratky, rampy, boosty a další prvky, abyste porazili své soupeře. Dávejte si pozor na trávu, protože vás zpomaluje, a snažte se driftovat blátem, abyste získali výhodu! Na každé trati sbírejte mince, abyste mohli vylepšit své auto nebo si dokonce koupit nové. Můžete se také přihlásit a soutěžit s ostatními v žebříčcích. Snažte se co nejlépe a buďte nejrychlejší driftér!

ovládání hry Drift Dudes

myší, viz instrukce ve hře • 310x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Another Planet
Arkády - 37x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
Deep Creatures
Arkády - 25x
Náš hrdina je uvězněn v běsnícím vulkánu a hledá cestu ven. Na vás je, abyste mu v tom pomohli. V cestě vám bude stát řada překážek, včetně záludných příšer. Hra Deep Creatures se ovládá šipkama, A je útok proti příšerám, S je oheň na překážky a D je pro štít.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 50x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Infiltrator
Arkády - 20x
Agent s kódovým označením OOO dostal od vlády jasný úkol. Musí se infiltrovat na robotickou základnu, kde se ukrývá tajný projekt. Vžijte se do role tohoto agenta trojitá nula a vydejte se na dobrodružství, které může skončit různými způsoby. Dávejte si dobrý pozor na různé nástrahy a nepřátele. Pokud by agent zemřel, vláda vyšle jiného agenta.
Faultline
Arkády - 14x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Super Chick Sisters
Arkády - 38x
Pěkně udělaná skákačka s příjemnou hudbou, to je hra Super Chick Sisters. Příběh hry je originální:). Plukovník Sanders a jeho nohsledové totiž unesli Pamelu Anderson za to, že světu prozradila velké tajemství. To se týkalo důkazů o krutém zacházení s kuřaty v KFC. Nyní musíte Pam zachránit dřív než bude pozdě! Je to výborná a hodně zábavná hra.
Haste Makes Waste
Arkády - 50x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Little Loki
Arkády - 306x
Ocitli jste se hluboko pod zemí v samotném pekle. Vyskočíte nahoru na povrch dřív, než vás pohltí láva? Sbírejte lebky, a vyhýbejte se všem příšerám. Za 100 nasbíraných lebek dostanete jeden život navíc.
Nut Rush
Arkády - 38x
V online hře Nut Rush budete v roli malé veverky sbírat oříšky a snažit se je dostat do svého hnízda. Jde o klasickou skákačku, která dokonale prověří vaše reflexy. Kolik levelů dokážete zvládnout?
Glue Knight
Arkády - 15x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
hra v Unity3D
Lego City
Arkády - 41x
Bezvadná online hra, ve které se podíváte do městečka, které je celé tvořeno z lego kostiček. Simulace městečka vás zaměstná jako vůdce, který bude dohlížet na správný chod. Velmi vydařená grafika a hratelnost. Hra je trochu větší, bude trvat delší dobu než se nahraje.
Tales of Crevan
Arkády - 18x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 61x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 50x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Goin Up
Arkády - 29x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.