Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Drift Dudes
sponzorované odkazy

Drift Dudes

Hrajete online hru Drift Dudes

Pálit gumy na asfaltu a driftovat si cestu přes cílovou čáru v této úžasné nové mutliplayer závodní hra, Drift Dudes! Projeďte celkem 6 různých tratí a chytře využívejte zkratky, rampy, boosty a další prvky, abyste porazili své soupeře. Dávejte si pozor na trávu, protože vás zpomaluje, a snažte se driftovat blátem, abyste získali výhodu! Na každé trati sbírejte mince, abyste mohli vylepšit své auto nebo si dokonce koupit nové. Můžete se také přihlásit a soutěžit s ostatními v žebříčcích. Snažte se co nejlépe a buďte nejrychlejší driftér!

ovládání hry Drift Dudes

myší, viz instrukce ve hře • 990x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Play with Fire 2
Arkády - 5x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Alex in danger
Arkády - 19x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Koopa Avalanche
Arkády - 46x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 46x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 46x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Vex 2
Arkády - 50x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 49x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Camp Runamack Challenge
Arkády - 25x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 296x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Dillo Hills
Arkády - 42x
Pásovci neumějí létat, což ovšem neplatí v případě hry Dillo Hills. Sympatický pásovec se rozhodl, že se od ptáků naučí létat, aby mohl lépe cestovat. Létat se sice úplně nenaučil, nicméně jeho mohutné skoky jsou poměrně účinné. Na cestě nezapomeňte posbírat dostatečné množství různých předmětů na trati.
Sonic Crazy World
Arkády - 35x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
RuddyJelly Adventure
Arkády - 21x
Jednoduchá skákačka, která vás dostane do netušených výšin. V roli panáčka Ruddy Jellyho budete proskakovat přes obláčky a snažit se dostat co nejvýše. Cestou na vás čekají bonusy a různá vylepšení.
Gold Miner Vegas
Arkády - 151x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 28x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Constellation Adventure King
Arkády - 4479x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.