Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Drift Dudes
sponzorované odkazy

Drift Dudes

Hrajete online hru Drift Dudes

Pálit gumy na asfaltu a driftovat si cestu přes cílovou čáru v této úžasné nové mutliplayer závodní hra, Drift Dudes! Projeďte celkem 6 různých tratí a chytře využívejte zkratky, rampy, boosty a další prvky, abyste porazili své soupeře. Dávejte si pozor na trávu, protože vás zpomaluje, a snažte se driftovat blátem, abyste získali výhodu! Na každé trati sbírejte mince, abyste mohli vylepšit své auto nebo si dokonce koupit nové. Můžete se také přihlásit a soutěžit s ostatními v žebříčcích. Snažte se co nejlépe a buďte nejrychlejší driftér!

ovládání hry Drift Dudes

myší, viz instrukce ve hře • 207x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Cat Mario
Arkády - 17x
Super Mario Bros patří mezi naprosté klasiky všech počítačových her a nechali se jím inspirovat různí autoři. Hra s názvem Cat Mario vypadá velice podobně, ale v hlavní roli se nevyskytuje známý instalatér, nýbrž potkáme malou bílou kočku. Dávejte si pozor na nepřátele a vydejte se na dobrodružství.
Stair Race 3D
Arkády - 59x
Připravte se na jednu z největších výzev roku 2021 a postavte si schody co nejrychleji! Musíte soutěžit ve velké aréně o to, kdo je nejlepší ve stavění schodů proti různým obtížným nepřátelům. Abyste vyhráli, musíte sbírat schodišťová prkna a používat je tak, abyste postavili schody a dostali se na další plošinu. Ale pozor! Nepřátelé, kteří mají nasbíráno více prken než vy, vás mohou snadno srazit, když na ně narazíte, což bude mít za následek, že přijdete o všechna nasbíraná prkna. Funguje to ale samozřejmě i obráceně, takže se snažte nasbírat co nejvíce prken a srazit nepřátele, abyste získali velkou výhodu. Vítězství v jednotlivých kolech vám přinese nejen radost z toho, že jste nejlepším hráčem na světě, ale také odemkne nové skvělé skiny pro vaši postavu a prkna. Jste tedy připraveni utkat se v největší světové soutěži ve stavění schodů?
Comic Book Cody
Arkády - 19x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Konkey Dong
Arkády - 166x
Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.
Cognition
Arkády - 32x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Solar Wind
Arkády - 32x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 29x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 380x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
Bee Amass
Arkády - 38x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.
Sonic Crazy World
Arkády - 18x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Aster Blaster
Arkády - 1x
Seznamte se s Aster Blaster, neohroženou manželkou Nero the Hero, která právě svého chotě vysvobodila ze spárů mimozemšťanů a je s ním na cestě domů. UFOni se však jen tak nevzdávají a jsou vám v patách...
Cuboy Quest 2
Arkády - 23x
Druhé pokračování hry Cuboy Quest nám dá pod ovládání kostičkovaného kovboje, který musí řešit úkoly v nezvyklém prostředí. Jedná se o dost zajímavou retro hru. Pokaždé se potřebujete dostat do odemčených dveří, ale někdy jsou tyto dveře zamčené, takže potřebujete najít způsob, jak by se jimi dalo projít.
Archery World Tour
Arkády - 206x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Hambo
Arkády - 16x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Cave Escaper
Arkády - 33x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.