Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 8615x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Captain Latanica
Arkády - 3541x
Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.
Globby
Arkády - 2x
Vezměte si jednoho průzkumníka, se kterým se vydáte na speciální operaci. Musíte řešit různé zapeklité komplikace, díky nimž se možná na čas i zaseknete. Cestou rozhodně posbírejte všechny zlaté mince, na které narazíte. Krabice mohou být velice užitečné a zacelit mezeru v terénu, která dělá problémy.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 5x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Gogo! Adventure
Arkády - 4x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 3x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 970x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Jump and Glide
Arkády - 1x
Staňte se malým chlapcem a vyhýbejte se všem překážkám, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Dávejte si pozor na své životy. Jistě Vás tato skvělá hra zaujme, takže se do toho pusťte a ukažte, co ve Vás je.
Cognition
Arkády - 1x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 2x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Ninja Trouble
Arkády - 1044x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Angel Run
Arkády - 1x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Reverse Boots
Arkády - 4x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 3x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Cave Escaper
Arkády - 1824x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Yuletide Riptide
Arkády - 5x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.