Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 7317x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Flambos Inferno
Arkády - 9x
Musíte přežít opravdu plameny pod nohami. Dávejte si pozor, abyste na jednom místě nestali příliš dlouho, protože by jste se propadli dolů a to by pro vás znamenalo konec hry.
Zombie Spinball
Arkády - 4x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Moolga
Arkády - 1x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 2x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 3x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Hopagon
Arkády - 1x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Snail Bob 2
Arkády - 5x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Yuko 2
Arkády - 3x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 2x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Krazy Chef
Arkády - 2x
Mlsný mladý kuchař se rozhodl, že sní nějaké ovoce z kuchyně, ale to neměl dělat. Ovoce totiž bylo kouzelné a milého kuchaře zmenšilo na nezvyklou velikost. Vydejte se na zajímavou dobrodružnou výpravu, kde si pořádně zaskáčete. Potřebujete dávat pozor na zdravotní stav kuchaře a také na časový limit.
Neon Swing
Arkády - 1305x
Houpejte se co nejrychleji ve hře Neon Swing! Houpejte se z bodu do bodu a snažte se dostat co nejdále, přičemž se pomocí trampolín dostanete ještě dál. Snažte se vyhýbat červené zdi, která se k vám pomalu přibližuje, protože jakmile do ní jednou narazíte, prohráváte! Trampolíny, které ti stojí v cestě, ti také mohou trochu ztížit život, takže je využij ve svůj prospěch. Využívejte chytře herní mechanismy a staňte se nejlepším hráčem neonové houpačky!
Run Bolt Run
Arkády - 3x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Monster Craft
Arkády - 1x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Political Duel
Arkády - 5x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
CrateRun
Arkády - 3x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.