Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 5926x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Break It - pro milovníky arkanoidu
Arkády - 7x
Break It online hra hodně podobná legendárnímu Arkanoidu. V každé úrovni musíte odpinkat všechny bloky. Pod některými se skrývají body a pod některými zajímavé bonusy. Například možnost střílení. Navíc každých 30 000 bodů získáte další život. Náměty ze starých superher se vracejí, i to je případ hry Break it.
Bus Parking 3D
Arkády - 17x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Beggars
Arkády - 4x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
High Sky
Arkády - 3x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 10x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Go Paris Hilton
Arkády - 2x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Koala lander
Arkády - 2x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Meat Boy
Arkády - 6x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
Papa Louie 2
Arkády - 5x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Bomb It 3
Arkády - 4x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Super Mario Flash 2
Arkády - 3x
Druhý díl velmi oblíbené skákačky s Mario Bros. Tentokrát je hra vylepšena o líbivější grafiku. Opět na vás ale čeká zábavná skákačka s Mariem nebo s jeho bratrem Luigim. Dostanete se až do hradu s princeznou?
Rocket Santa 2
Arkády - 5x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Bird Hunting
Arkády - 5x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Bee Amass
Arkády - 4x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.
Mickey Run 2
Arkády - 6x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.