Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 533x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Faultline
Arkády - 11x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Constellation Adventure King
Arkády - 354x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
Jim Loves Mary
Arkády - 24x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
Barik
Arkády - 58x
Ve hře s názvem Barik si vezmete na starost kočičího pilota, kterému se podařilo havarovat a potřebuje pomoc. Ze začátku se nejedná o žádné složité problémy, ale obtížnost se začne rychle navyšovat. Sbírejte zlaté hvězdičky a snažte se dostat na konec každé z připravených úrovní. Vyzkoušet si jich můžete celkem dostatečný počet.
Kick Ass Homer
Arkády - 48x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Daymare Cat
Arkády - 28x
Hra s názvem Daymare Cat disponuje velice zajímavou grafikou, která rozhodně zaujme. Vypravíte se do zvláštního světa, kde musíte poskakovat a také řešit různé zapeklité situace. Hlavní hrdinkou je zde dívka, kterou musíte dopravit bezpečně až na samotný konec hry. Občas se musíte hodně zamyslet, abyste přišli na správné řešení.
Dino Super Jump
Arkády - 47x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 340x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh
Arkády - 30x
Kdo by snad neznal proslulého dobrodruha a hledače pokladů Indiana Jonese? Právě slavný archeolog se stane hlavním hrdinou této poměrně jednoduše zpracované hry. Vydáte se po stopách ztraceného pokladu faraona a musíte si dávat velký pozor, abyste nedopadli špatně, protože všude se nacházejí nebezpečné pasti.
Star Ball
Arkády - 42x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 45x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Jumping Nutty
Arkády - 25x
Zajímavá skákačka, ve které se setkáme s jedním členem zábavné partičky Happy Tree Friends. Vaším úkolem je skákat s Nuttym přes poletující ptáky. Nutty se ovládá šipkama a mezerníkem.
Day of Slacking
Arkády - 2x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 28x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Jumping Bananas
Arkády - 28x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).