Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 2112x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Run Horace Run
Arkády - 2x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 4x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
Tamus Adventure
Arkády - 2x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Pathfinder
Arkády - 1x
Online hra Pathfinder má pro vás zdánlivě jednoduchý úkol - udržte vaše vozidlo na dráze a vyhýbejte se různým nástrahám. Pokud se dostanete mimo dráhu nebo narazíte na mantinely, tak pro vás hra velice brzy skončí. Snažte si pomáhat různými bonusy, které jsou rozesety po trati.
Goin Up
Arkády - 3x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.
Super D
Arkády - 26x
Zachraňte své přátele, kteří jsou drženi ve věži zlým velký netvorem. Po cestě sbírejte barevné klíče, kterými si budete moct odemknout dveře. Na konci zneškodněte kostku velkého netvora a nakonec netvora samého. Zvládnete to?
Robot Lost
Arkády - 1x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Cognition
Arkády - 0x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 2x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
The Amazing Spider-man
Arkády - 1x
Úžasný Spiderman je zpět s další online hrou, ve které zužitkujete svůj postřeh. Tentokrát se hra odehrává v New Yorku, kde budete pomocí svého pavoučího lana skákat po budovách. Podaří se vám nahrát skóre, kterým se zapíšete do síně slávy?
Sink or Spin - Piráti z Karibiku
Arkády - 2x
Byli jste v kině na Pirátech z Karibiku 3? Pokud ano, určitě si vybavíte nezapomenutelnou scénu z finálního souboje ve vodním víru. V této minihře musíte svou loď navádět tak, abyste se vyhnuli chapadlům Krakena a zároveň sbírali duše. Krakena se zbavíte pomocí střelného prachu. Pokuste se zachránit 100 ztracených duší...
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 4x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
Carnival Shooter
Arkády - 3x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Bart Simpson Jump
Arkády - 705x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
Vox Populi Vox Dei
Arkády - 6x
V trochu netradičně vypadající hře Vox Populi Vox Dei se stanete krvelačným vlkodlakem. Vaším úkolem bude likvidace spousty nepřátel. Nepřátelští vlci na vás začnou okamžitě útočit, jakmile se jim objevíte v zorném poli. Jediné možnosti, které máte k dispozici, jsou rychlý útok nebo neviditelnost. Po grafické stránce hra určitě neuchvátí, ale hratelnost má slušnou.