Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 8388x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Robot Lost
Arkády - 1x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Pig Dream
Arkády - 1x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
Mario Great Adventure 7
Arkády - 4x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
More Baloons
Arkády - 1x
Relativně jednoduchá online hra, alespoň na první pohled. V roli malé opičky budete vystřelovat šipky na balonky. Cílem je prostřelit co možná nejvyšší počet balonků.
Hopy Go Go!
Arkády - 4x
Dračí mládě jménem Hopy se vydává na dobrodružnou výpravu, na které můžeme být přítomni. Na začátku se dozvíte něco k příběhu a uvidíte, jak zlý černokněžník připravil Hopyho o královský trůn. Poté už se můžete vydat do první oblasti, kde musíte překonávat připravené překážky a dávat pozor na nepřátele.
Rocket Cap
Arkády - 1x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Mushroomer
Arkády - 9x
Hlavním hrdinou této netradiční logické skákačky je houbař, který se pohybuje v podivném prostředí a hledá houby, které potřebuje všechny posbírat. Vezměte si jeho osudy na starost a proveďte ho velkou spoustou poměrně zajímavých úrovní. Ze začátku vše jistě půjde jako po másle, ale již po chvíli se dostaví první komplikace.
Magic Muffin Frog
Arkády - 1x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
My Little Pony Jumping
Arkády - 5x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Tales of Crevan
Arkády - 3x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Jumping Bananas
Arkády - 10x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Fire Ladybug
Arkády - 2x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Glue Knight
Arkády - 6x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 3x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 2x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.