Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 629x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Tigger Jumping
Arkády - 0x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Bartender
Arkády - 1x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Sugar Power Program
Arkády - 0x
Graficky i hratelně moc pěkná dětská skákací hra. Cílem je proskákat co nejvýše po pohybujících se ostrůvcích (spíše to vypadá na obrovské žaludy:)). Trefit přesně místo, kdy vyskočit, je docela těžké. Při nezdařeném pádu dělá holčička pěkné zvuky:). Ovládá se mezerníkem.
Heir
Arkády - 5x
Ocitněte se v zajímavě zpracovaném světě, kde se hlavní hrdina pouští do báječné dobrodružné výpravy. Nejedná se o úplně jednoduchou hru. Musíte si najít cestu přes nejrůznější překážky a také si dávejte pozor, aby se hlavnímu hrdinovi nic nestalo. Velice nebezpečné jsou různé malé sopky, které hrdinu dokážou odhodit.
Robin the Mercenary
Arkády - 5x
Robin je nájemný žoldnéř, který slouží každému, kdo mu zaplatí. Tento dobře vycvičený voják se stane hlavním hrdinou této zajímavé retro arkády. Dostanete možnost zahrát si celkem slušný počet misí, kde s Robinem musíte plnit stanovený cíl. Zlikvidujte všechny nepřátele v úrovni a také zničte generátory.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 3x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
Inferno
Arkády - 0x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
The chronicles of Stinky Bean
Arkády - 1x
Vydejte se na cestu s fazolí. Vašim úkolem je najít pořádně smaženého Gerbila, jenž je ukrytý pod stromem života. Po cestě se budete muset vypořádat s překážkami, které na Vás čekají. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Kick Out Miley
Arkády - 5x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Bee Game
Arkády - 3x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Monster Craft
Arkády - 0x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Wacky Balls
Arkády - 2x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Robot Lost
Arkády - 0x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Prince of Persia
Arkády - 93x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 1x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.