Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 881x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Spooky Jumps
Arkády - 48x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Political Duel
Arkády - 190x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Beggars Wives Marry
Arkády - 28x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 23x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Lint
Arkády - 34x
Hlavním hrdinou následující hry je maličký tvor, který se pohybuje v podivně vypadajícím bludišti. Do cesty se mu postaví velké množství záludných překážek, takže ho musíte doprovodit a dohlédnout na to, aby se někde nezasekl, nebo aby se mu něco špatného nestalo. Jde o celkem zajímavou a jednoduchou hru.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 44x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 35x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Domino Frenzy
Arkády - 12x
Ať je zima nebo léto, pěkné domino si můžete zahrát kdy se vám zlíbí. Toto vánoční domino patří mezi hodně chytlavé a nervydrásající. Vaším úkolem je postavit destičky domina tak, aby se pak jedním kliknutím vše zbortilo. Je to hra nervů.
Bartender
Arkády - 23x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 43x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Bobby Nutcase Moto Jumping
Arkády - 47x
Pěkná oddechová online hra s motorkama. V hlavní roli je Bobby a jeho silná motorka, kterou navíc můžete pěkně vylepšit. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
A Stroll in Space
Arkády - 25x
Super skákačka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Budete spolupracovat s malou opičkou a snažit se uniknout spárům zlé vesmírné nestvůry. Hra má pěknou grafiku a mnoho legračních prvků.
Woobies
Arkády - 37x
Woobies je výtečná online hra, která nadchne zejména fanoušky hry Bubble Shooter a jí podobných. Vaším úkolem je vystřelovat chundelaté potvůrky a snažit se spojit alespoň tři příšerky stejné barvy. Za větší počet máte bonusy. Woobies má perfektní grafiku a skvělou hratelnost.
Police Monster Truck
Arkády - 51x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Captain Latanica
Arkády - 412x
Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.