Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 5
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 5

" height=456 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Frizzle Fraz 5

Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?

ovládání hry Frizzle Fraz 5

myší, viz instrukce ve hře • 2894x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Run Hopy Run
Arkády - 10x
Naprosto parádní skákačka, ve které hraje hlavní roli malý dráček Hopy. Ten se vydal na strastiplnou cestu za ukradeným ovocem. To ukral zlý zloun hodným dětem. A jak už to v klasických skákačkách bývá, budete se snažit překonat celou řadu překážek a nebezpečí.
Bomb It 3
Arkády - 3x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 2x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Zombie Spinball
Arkády - 3x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Mad Bombs 2
Arkády - 2x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 1x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Twin Cat Warrior
Arkády - 8x
Pěkná bludišťová skákačka s koťaty. Hra je vhodná pro dva hráče. První hráč hraje klávesami W,A,S,D a druhý šipkama. Sbírejte krystaly a dostaňte se rychle do terminálu.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 10x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Verge
Arkády - 1x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 2x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
Archery World Tour
Arkády - 7x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 2x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
hra v Unity3D
Fire Truck City Driving Sim
Arkády - 3x
Vrhněte se do světa plného rychlosti a rychlých reakcí. V této hře na nic nečekejte a ihned zasedněte za volant hasičského auta. Budete se projíždět městem, ve kterém nemusíte řešit jiná auta a semafory.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 2x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Icy Tower
Arkády - 7x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.