Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 3241x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 2x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
Crazy Tracker
Postřehové hry - 2x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 3x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
Rest Zone
Postřehové hry - 2x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Bomb It 2
Postřehové hry - 7x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
Taxi Parking
Postřehové hry - 10x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Sewer Escape
Postřehové hry - 1x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
New Year Night
Postřehové hry - 3x
Zahrajte si za čínského draka v této skvělé postřehové hře. Vašim úkolem je ničit lampióny, které létají kolem Vás. Ze začátku se Vám bude hra zdát jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 9x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Parking Superskills 2
Postřehové hry - 759x
Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).
Save Me 2
Postřehové hry - 3x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Fruita Crush
Postřehové hry - 26x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 7x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 1x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 5x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.