Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 1867x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Call of Atlantis
Postřehové hry - 12x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Desert Faces
Postřehové hry - 2x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Dwarf Toss
Postřehové hry - 3x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Pro Parking
Postřehové hry - 90x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
Deep Lift 2
Postřehové hry - 1x
Úplnou náhodou jste našli mapu k tajnému pokladu, který se skrývá pod mořskou hladinou. Vydejte se do světa divů pod mořskou hladinu a pokuste se tento poklad najít. Dávejte si pozor na nebezpečné zvířata.
Combat Cat
Postřehové hry - 0x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 2x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
Where Is My Left Sock?
Postřehové hry - 4x
Pokusíte se pomoci panu Shenovi najít deset ztracených ponožek? Nutně je totiž potřebuje na nadcházející letní dovolenou. Je to jednoduchá hledačská hra, ale docela chytlavá.
Freaky fun
Postřehové hry - 642x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Jumper
Postřehové hry - 0x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Scorpion Blast
Postřehové hry - 6x
Máte-li mezi oblíbenými hrami Zumu, tak si oblíbíte i tuto pěknou gamesku. V roli škorpiona budete vystřelovat barevné kuličky a snažit setrefit mezi stejně barevné kuličky. Dokážete hrát rychle dřív než se zaplní hrací pole kuličkami?
Smash 2
Postřehové hry - 2x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Catch Fish
Postřehové hry - 1x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 2x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Crazy Tracker
Postřehové hry - 1x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.