Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 213x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Feed Us V.
Postřehové hry - 41x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.
Apple Shooter Champ
Postřehové hry - 24x
Střelba z luku může být perfektní zábava. Přesně jako v této online hře, kde při špatné mušce může vaše figurantka přijít k úrazu. Vaším úkolem bude sestřelit jablko, které má žena na hlavě. Pokud se netrefíte do jablka, ale do ženy, tak ...no uvidíte sami.
Robot Dinosaurs
Postřehové hry - 26x
Pěkná gameska na odreagování - nejprve si vyberte jednoho ze dvou dinosaurů a poté už jen ničte naprosto vše, co se vám připlete do cesty. Cílem hry je zachránit vesmír před útokem zla z jiné dimenze, ovšem my víme, že hlavní je se dobře pobavit.
Four second frenzy
Postřehové hry - 16x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
Kill Mosquito
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Metal Ball
Postřehové hry - 1x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
Martian Madfish
Postřehové hry - 214x
Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.
Ducks Match
Postřehové hry - 64x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Naruto Monster Car 2
Postřehové hry - 299x
Naruto a auta? Jde to dohromady? V této suprové online hře naprosto stoprocentně. V roli Naruta budete řídit auto a snažit se překonat všechny překážky, které vám stojí v cestě.
Bubble Woods
Postřehové hry - 74x
Bubble Woods - Vstupte do kouzelného lesa a snažte se získat co nejvíce bodů během 60 sekund! Cílem této dynamické hry na principu střílení bublin je spojit tři nebo více bublin stejné barvy, aby praskly. Hrajte chytře a odrazte bubliny od stěn, aby jste dosáhli strategicky důležitých bublin - spadnutí velkých skupin bublin vám může přinést obrovský bodový bonus! Využijte silné boostery k dosažení ještě vyššího skóre a snažte se o nejvyšší možné hodnocení! Hra je navržena tak, aby vyžadovala rychlé myšlení a přesné míření, což z ní činí skvělou výzvu pro hráče všech věkových kategorií. S každým novým pokusem budete objevovat nové strategie a vychytávky, jak efektivně skórovat a zdokonalovat vaše dovednosti. Nezapomeňte sledovat časovač, protože každá sekunda se počítá! Vyzkoušejte si, jak daleko dokážete zajít v tomto čarokrásném lesním dobrodružství.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 44x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Euro Voyage
Postřehové hry - 94x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 270x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Sheep vs Aliens 2
Postřehové hry - 44x
Úkol v této vesmírné gamesce je zdánlivě jednoduchý - postřílet všechny mimozemská monstra. Ke konečnému vítězství budete muset využít všechny herní prvky a vlastnosti. Podaří se vám vyhrát a přemoci zlé alieny?