Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 4678x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 1x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 3x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Makeover Game
Postřehové hry - 4x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 2x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Call of Atlantis
Postřehové hry - 12x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 3x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Where Is My Left Sock?
Postřehové hry - 4x
Pokusíte se pomoci panu Shenovi najít deset ztracených ponožek? Nutně je totiž potřebuje na nadcházející letní dovolenou. Je to jednoduchá hledačská hra, ale docela chytlavá.
Park My Trailer
Postřehové hry - 1x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Dress my Baby
Postřehové hry - 1x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Pet Detective Case
Postřehové hry - 9x
Vžijte se do kůže detektiva, který pátrá po zmizelých zvířatech. Musíte zvířata objevit dříve, než se setmí, protože potom už by nebylo vidět a pátrání by se hodně ztížilo. Hledaná zvířátka jsou vždycky zobrazena ve spodní liště, takže máte přibližně přehled, co hledáte. Zvířátka se většinou dají poměrně dobře najít.
Dragon Ball Puzzle
Postřehové hry - 3x
Pěkná oddechová online hra s tématem oblíbeného seriálu Dragon Ball. Budete vystřelovat kuličky s obrázky postav ze seriálu. Snažte se tvořit minimálně trojice stejných kuliček. Podaří se vám odbourat všechny kuličky na hrací ploše?
Serve or die
Postřehové hry - 1x
Číšníci to mají v dnešní době těžké, zákazníků je hodně, jsou nevděční a hrubí. Tvým úkolem teď bude zastat práci číšníka v jedné restauraci - ale pozor, nos jen to, co si lidé objednávají a nespleť se.
Rest Zone
Postřehové hry - 2x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 2x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
Little Ninja
Postřehové hry - 11x
Parádní gameska, ve které budete bojovat proti zlým jednotkám. A jak na to? Máte k dispozici dvě zbraně a navrch ještě teleport. Budete potřebovat dobrou mušku a skvělý odhad. Zvládnete dohrát všechny úrovně?