Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 1747x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Smarty Bubbles
Postřehové hry - 31x
Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších her - bubbleshooter. Tentokrát v poměrně jednoduchém, avšak chytlavém, provedení, kdy hrajete na co nejvyšší skóre. Vystřelujte barevné balonky a snažte se vytvořit alespoň trojice stejně barevných balonků.
Busman Parking 3D
Postřehové hry - 1x
Podle nějaké statistiky se chce každý třetí chlapec stát řidičem autobusu. Představy o tomto povolání jsou jistě krásné. Ovšem praxe je velice náročná. Zkuste si to v této online hře, ve které budete řídit a parkovat velký autobus.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 3x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 1x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
School Bus License 3
Postřehové hry - 1x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 2x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Train 2048
Postřehové hry - 13x
Vezměte si jízdenku na vlak a naskočte na palubu nejzábavnější hry 2048, se kterou jste kdy cestovali. Pomoz strojvedoucímu nakrmit motor vlaku uhlím, aby se mohl prohánět po kolejích a procestovat celý svět! Abyste to dokázali, musíte k sobě přiřadit zapadající číselné bloky. Každá shoda dodá motoru trochu uhlí. Ale vlak stále není na tvůj vkus dost rychlý? Zkuste vytvořit obrovská komba pomocí vlastní šikovnosti nebo mocných vylepšení. Pomocí balónku zvedněte čísla blokující vaše shody nebo hoďte na pole bombu, která způsobí mohutný výbuch. Tak se chopte řízení vlaku, procestujte svět a dosáhněte co největšího vysokého skóre!
Granny in paradise
Postřehové hry - 3x
Se starou kočičí dámou se vydáte v této hře hledat koťátka, která se zatoulala. Pomozte jí při jejím pátrání a vraťte této paní zpátky klid do duše. Při hledání se setkáte mnoha překážkám a nástrahám.
Snow Queen 4
Postřehové hry - 2x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
Fruiti Blox
Postřehové hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
Park My Trailer
Postřehové hry - 1x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Ghetto Chase
Postřehové hry - 4x
Většinou ve hrách hrajeme za ty hodné, ale dnes máte příležitost si zkusit, jaké to je být na té temnější straně zákona. Budete utíkat policistům, snažit se je setřást a překonávat nejrůznější překážky.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 6x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Sparkle 2
Postřehové hry - 2x
Objevte mysteriozní krajiny v této bezvadné online hře. Sparkle 2 se nese v duchu klasických Zuma her. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit kombinace stejně barevných kuliček. Hrajte rychle, protože další a další kuličky přibývají.
Hardest Game 2
Postřehové hry - 3x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?