Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Martian Madfish
sponzorované odkazy

Martian Madfish

Hrajete online hru Martian Madfish

Oddychová online hra, ve které je v hlavní roli rybka. Ta se chce dostat co nejvýše a ještě přitom sbírat bublinky. Pomůžete jí? Nebude to vůbec lehké hraní, dostat se až na vrchol vyžadujete opravdový herní um.

ovládání hry Martian Madfish

myší, viz instrukce ve hře • 0.6 MB • 571x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gobtron
Postřehové hry - 22x
Zábavná herní hříčka, která kombinuje obranné strategické hry s nechutnou srandičkou :). Na obrovskou prasečí hlavu útočí hordy vojáčků. Vy musíte hlavu bránit. Nemáte žádné zbraně... jen šťavnaté soply z prasčího rypáčku. Dejte se do boje.
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 23x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
Toon shift
Postřehové hry - 42x
Velice zajímavá postřehová hříčka. V jakési továrně na potvůrky řídíte provoz a výrobu těchto různobarevných nestvůrek. Přehazujte výhybky tak, aby správná monstra putovala do správných kontejnerů.
Icy Candy
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.
Reverse
Postřehové hry - 23x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
Maplestory Matching
Postřehové hry - 26x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Parking Superskills 2
Postřehové hry - 474x
Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 32x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Run Run Hamster
Postřehové hry - 27x
Jednoduchá skákačka s buclatým křečkem v hlavní roli. Vaším úkolem je doskákat až k vaší milované křeččici, která je však kdesi daleko za spoustou nejrůznějších překážek.
Gravibounce
Postřehové hry - 24x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Ham Flight Chimpulator
Postřehové hry - 12x
V této hře hrajete za jakéhosi podivného kosmonauta a Vašim úkolem je zdolat trasu, která je určená. Musíte si dávat pozor, aby jste se nedotkli okrajů trasy. Jinak by jste se museli vrátit na začátek. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Deep Lift 2
Postřehové hry - 30x
Úplnou náhodou jste našli mapu k tajnému pokladu, který se skrývá pod mořskou hladinou. Vydejte se do světa divů pod mořskou hladinu a pokuste se tento poklad najít. Dávejte si pozor na nebezpečné zvířata.
Stack Tower Classic
Postřehové hry - 30x
Vpravdě minimalistická, ovšem neskutečně návyková online hra, ve které jde o jeden jediný cíl - postavit co nejvyšší věž. Pokud znáte například hru Tower Bloxx, tak si zde přijdete na své. Jak vysokou věž postavíte?
Cosmic Switch
Postřehové hry - 400x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.