Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Euro Voyage

Hrajete online hru Euro Voyage

Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?

ovládání hry Euro Voyage

myší, viz instrukce ve hře • 10.09 MB • 1683x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hanna in a Choppa 2
Postřehové hry - 2x
Zajímavá postřehová hra Hanna in a Choppa se dočkala druhého pokračování, kde se oproti prvnímu dílu najdou různá vylepšení, takže pokud jste si oblíbili první díl, pak si určitě na druhý najděte chvilku času. Dostanete pod kontrolu vrtulník, se kterým se potřebujete dostat k vlajce a přistát u ní, což někdy vyžaduje hodně dobré reflexy. Někdy máte též na starosti jiné létající dopravní prostředky.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 2x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Line Game Orange
Postřehové hry - 4x
Dostaňte oranžový proužek až do cíle. Musíte si dávat pozor na nástrahy, které na Vás čekají. Čím rychleji pojedete tím hůř se Vám bude zastavovat. Dávejte si pozor, aby jste se nedotkli okrajů, jinak pro Vás hra končí.
The X-spot
Postřehové hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem v každém kole, do kterého se dostanete najít písmenko X. Ze začátku to bude lehké, ale časem budete muset řešit různé záhady, než písmenko X najdete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 6x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Hedgehog Launch
Postřehové hry - 1x
Vystřelte ježka do vzduchu za pomoci praku a pokuste se jeho pohyb řídit pomoci raket, které má ježek za pasem. Při letu sbírejte různé mince a bonusy. Dokážete se s ježkem dostat až do vesmíru?
Jungle Shooter
Postřehové hry - 6x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Orbital
Postřehové hry - 5x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 9x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Witch in 60 Seconds
Postřehové hry - 4x
Perfektní superhra ve stylu bejeweled a spojování tří stejných symbolů, Přesouvejte herní dílky tak, abyste měli trojice. Postupně nabíjejte kouzla a snažte se vymazat celé herní pole. Docela příjemná oddychovka na dlouhý čas v kanceláři ;).
1001 Arabian Nights
Postřehové hry - 18x
Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.
Penguin diner
Postřehové hry - 4336x
Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?
Sin city swim
Postřehové hry - 5x
Skvělá adrenalinová hra. Cílem této hry je proplout skrz vodní kanál a zachránit si tak svůj vlastní život. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli zdi ani ostatních předmětů. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
ShooTrollin
Postřehové hry - 1x
Pěkná a vtipná postřehovka v klasickém stylu spojování tří stejných symbolů. Pokud jste fanoušky různých internetových memů a trollování, tak si hru oblíbíte. Je přesně v tomto stylu. Jinak je to klasika - vystřelujte postavičky a tvořte alespoň trojice.
Magic Well
Postřehové hry - 3x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.